Тийнейджъри нападнаха известен украински музикант. Става въпрос за Кирил Роховец,

...
Тийнейджъри нападнаха известен украински музикант. Става въпрос за Кирил Роховец,
Коментари Харесай

Тийнейджъри пребиха известен украински музикант във Варна

Тийнейджъри нападнаха прочут украински музикант. Става въпрос за Кирил Роховец, по-известен с псевдонима Орфи, оповестява Нова. Престъплението е осъществено в центъра на Варна, а 19-годишният юноша твърди, че с нищо не е предизвикал нападателите. Имало е голям брой удари, един от които - в лицето. Счупен е носът на пострадалия.

Орфи е артистична натура. Роден е в Украйна и се занимава с музика още от най-ранна детска възраст.

" Още тогава ме каниха и в някои от най-известните телевизионни излъчвания в Русия, Казахстан, Украйна и Беларус ”, споделя музикантът.

Преди година той бяга от войната в Украйна, търсейки по-спокойно и несъмнено място. " Мислех, че ще намеря сигурност в България, тъй като моите родители и приятелите ми споделяха, че тук е безвредно за нас ”, изясни той.

В края на февруари обаче, до момента в който се прибира към дома си, Орфи бива атакуван от двама младежи.

" Просто вървях и гледах в телефона си, когато някакви момчета пристигнаха при мен. Бяха на към 15 години, само че изглеждаха очевидно пияни. Започнаха да ме удрят. Бях доста комплициран, тъй като до оня миг в никакъв случай не съм бил удрян. Бях шокиран, само че съумях да изляза на улицата и стопирах първата кола на пътя. Шофьорът излезе, момчетата се уплашиха и избягаха ”, описа младежът.

Малко по-късно последвала и втора офанзива.  

" Започнах да протоколирам видео, тъй като желаех да покажа записа на полицията. Когато видяха, че фотографирам с телефона си обаче, тези момчета още веднъж пристигнаха при мен. Оппитах да избягам, тъй като не желая да се удрям с никого, просто не съм подобен човек ”, разясни Орфи.

Той обаче не съумява да избяга и бива повален на земята. Следва удар в лицето на украинеца. За благополучие в този миг минава патрулен автомобил, а малко по-късно идва и кола за спешна помощ. Нападателите са отведени в близкото районно ръководство.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха за NOVA, че младежите са познати на полицията. Тъй като са малолетни, е подаден сигнал до родителите им. Назначени са съответните експертизи и по случая към този момент работи Районната прокуратура.

Орфи споделя, че не усеща яд. А случилото се надалеч не го отхвърля от бъдеще в музикалната кариера.

Снимка: Гласът на България
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР