Тийнейджърът от Лас Вегас, обвинен в умишлено прегазване на пенсиониран

...
Тийнейджърът от Лас Вегас, обвинен в умишлено прегазване на пенсиониран
Коментари Харесай

Тийнейджър от Лас Вегас, обвинен в убийството на пенсионирано ченге при бягство, също получи обвинение в опит за убийство в намушкване

Тийнейджърът от Лас Вегас, упрекнат в съзнателно газене на пенсиониран шеф на полицията в Калифорния, в този момент е изправен пред нови обвинявания в опит за ликвидиране, обвързван до намушкване, което се случи месеци преди съдбовния удар и бягство.

18-годишният Хесус Аяла, който чака правосъден развой за убийството на Андреас Пробст, беше задържан на 17 януари за „ извънредно принудително “ групово нахлуване, довело до намушкането на един човек с нож през юни.

„ Наскоро ни стана ясно, че той е взел участие при положение на опит за ликвидиране, намушкване с нож, тъй че го обвинихме в закононарушения, довели до това “, сподели окръжният прокурор на окръг Кларк Стив Улфсън пред KSNV.

Жертвата на промушването е получила голям брой разкъсвания, в това число огромна на главата, преди да потърси лекуване в Университетския медицински център (UMC) на 27 юни 2023 година, съгласно FOX 5 Vegas, базирайки се на полицейски отчет.

Пациентът, който в началото сподели на полицията, че кола за спешна помощ го е превози...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР