Тийнейджър, заподозрян в убийството на моден мъж на бензиностанция Бруклин, се предава, казва източник от правоприлагащите органи

...
17-годишният младеж, когото полицията смята за отговорен за смъртта на
Коментари Харесай

17-годишният младеж, когото полицията смята за отговорен за смъртта на 28-годишна професионална танцьорка на бензиностанция в Бруклин миналия уикенд, се е предал сам, каза източник от правоприлагащите органи пред CNN.

Тийнейджърът се предаде сам с адвоката си и сега е в полицейския арест, каза източникът.

О’Шей Сибли танцуваше – модно – на песен на Бионсе на бензиностанцията с приятели, когато група мъже се приближиха до тях и започнаха да крещят гей обиди, каза приятелят на Сибли Отис Пеня във Facebook Live. Анти-гей обидите в крайна сметка доведоха до спор, каза говорител на полицията в Ню Йорк.

O О'Шей Сибли Уитни Браун/ Алвин Ейли Денс

Пеня, който е свидетел на инцидента, каза, че спорът ескалирал и един мъж намушкал Сибли. Пеня каза, че е отишъл на помощ на Сибли и е оказал натиск върху раната. Сибли е бил намушкан в торса, каза полицията, преди да бъде откаран в местна болница и обявен за мъртъв.

Полицията разследва смъртта на Сибли като престъпление от омраза.

Сибли беше професионална танцьорка, която беше включена в няколко музикални видеоклипа и също така участва в прочутия Линкълн център за сценични изкуства в Ню Йорк, според уебсайта на организацията.

Джесика Син и Артемис Моштагиан от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР