Тийнейджър преби с чук двама съученици в общежитието в частно

...
Тийнейджър преби с чук двама съученици в общежитието в частно
Коментари Харесай

Тийнейджър „напада двама спящи ученици с чук, след което се опитва да убие учител в частно училище-интернат“

Тийнейджър преби с чук двама съученици в общежитието в частно училище-интернат, преди да се опита да убие преподавател, изслуша съдът.

17-годишният юноша е упрекнат в нахлуване на две момчета, до момента в който са спали в общежитието си в учебното заведение Blundell в Тивъртън, Девън, оставяйки ги в животозастрашаващи условия. Момчетата, на възраст 16 и 15 години по време на нападението през юни предходната година, " изумително " оцеляха, само че в никакъв случай няма да се възстановят изцяло от пострадванията си, заяви журито в четвъртък.

38-годишният остарелият преподавател, Хенри Рофе-Силвестър, беше домоуправител на общежитието по това време. Твърди се, че момчето, чието име не може да бъде посочено по правни аргументи, по-късно се е пробвало да нападне смъртоносно господин Рофе-Силвестър, който е бил откаран по неотложност в болница, само че по-късно изписан.

Полицията арестува обвинения, тогава на 16 години, в сцена малко след среднощ на 9 юни предходната година. Той е упрекнат в три обвинявания за опит за ликвидиране.

Прок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР