Титулярният вратар на ЦСКА Густаво Бусато ще се завърне под

...
Титулярният вратар на ЦСКА Густаво Бусато ще се завърне под
Коментари Харесай

Густаво Бусато ще пази вратата на ЦСКА в мача с Лудогорец

Титулярният вратар на ЦСКА Густаво Бусато ще се завърне под рамката за един от най-важните дуели през сезона - семейството на Лудогорец, написа " Тема Спорт ". В последните две срещи на отбора - с Черно море (2:0) и Арда (2:2), късмет за изява получи Димитър Евтимов, само че в този момент той още веднъж се чака да отстъпи мястото си на бразилеца.

Българският пазач е много по-използван през този сезон, в сравнение с през предишния, като постът под рамката е един от дребното в състава на ЦСКА, на който има действителна конкуренция. Засега обаче първият избор на Стойчо Младенов си остава по-опитният Бусато.
 Съдийската комисия разгласи кой ще управлява огромното дерби сред ЦСКА и Лудогорец
Съдийската комисия разгласи кой ще управлява огромното дерби сред ЦСКА и Лудогорец

Двубоят е поверен на Валентин Железов

Освен бразилеца против Лудогорец в стъртовия състав ще се завърне и Яник Вилдсхут. Нидерландският флангови футболист размени Йомов на почивката на гостуването против Арда и изигра може би най-силното си полувреме, откогато дойде на " Армията ". Именно той бе най-острият състезател на " алените " и сътвори най-вече неприятности за бранителите на кърджалийци.

На другата прекаленост бе вялото показване на Бай, който пропиля и две доста положителни обстановки при започване на срещата. Затова и той ще остане на аварийна пейка. По дясното крило ще нападна Йомов, макар че и родният национал бележи огромен спад в представянето си в последните седмици.
 ЦСКА пусна билетите за дербито с Лудогорец
ЦСКА пусна билетите за дербито с Лудогорец

От клуба подканят всички на стадиона

Турицов, който бе осъден за мача с Арда, ще се завърне отдясно на защитата, заменяйки представилия се безобразно Вион. Французинът бе най-слабият на терена,като точно след негова неточност падна второто попадение на Арда.

Без опция в центъра на терена са Жеферсон и Мухар, а в ядрото на ариергарда се чака да си партнират Матей и Метс, който бе съхранен в мача с Арда, тъй като висеше с картони. Мястото се ще отстъпи различен футболист, играл едва против кърджалии - Томас Лам, който като се изключи че бе неоснователен в главната си роля на бранител, пропусна и да вкара чисто състояние с глава.
 Проблеми за ЦСКА преди дербито с Лудогорец
Проблеми за ЦСКА преди дербито с Лудогорец

Йоан Бай е с контузия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР