"Тита е един образ, който показвам само на сцена. В

...
"Тита е един образ, който показвам само на сцена. В
Коментари Харесай

Тита: В реалния живот съм стеснителната Хриси

"Тита е един облик, който демонстрирам единствено на сцена. В действителния живот съм Хриси и съм доста стеснителна ", описа Тита пред Nova.

"Този облик не е роля, част е от мен, само че се пробужда единствено когато съм на сцена. Емоцията ме кара да бъда дръзка”, добави певицата.

“Подготвям два нови музикални плана. Единият може би ще го пуснем през лятото. Едната ария е сантиментална балада. Мисля, че ще е хубаво хората, които ме слушат и следят да видят една по-друга страна от мен”, разкри Тита, чиято кариера като певица стартира от X Factor.

“Вярвам в позитивното мислене и силата, която излъчвам.Смятам, че нашите мисли дефинират това, което ни се случва и по тази причина виждам те да бъдат целенасочени. Определено обаче се изисква доста работа и ограничения, за които малко хора знаят”, описа Тита за своята формула на триумфа.

“Усещам облика си в уеб сериала “Следвай ме” доста непосредствен до моя, защото героинята ми Бела е едно момиче от провинцията, което идва в огромния град. На мен това ми се случи, когато записвах песента “Вуду кукла” и ми беше доста мъчно да привикна с цялата конюнктура, с огромните дистанции и многото хора, защото в дребния град всички се познават и всичко е на разстояние от три минути”, описа Тита пред Мирослава Иванова в “Събуди се” за присъединяване си в хитовата онлайн поредност от продуцентите на “7Talents”.

“Следвай ме “ е уеб сериалът с най-успешен дебютен сезон в България. Той споделя история за мощни девойки влогърки, трагичното всекидневие на младежите и по какъв начин те се оправят със своите проблеми, любовта, другарствата и всички провокации, които животът ти показва на 16-годишна възраст. В сериала с основна роля взе участие и Тита.

“Следвай ме “ е сериал, който за първи път надниква в живота на влогърите, Инстаграм звездите, написа novini.bg. В сериала се разкрива ролята на обществените мрежи в живота на младежите, по какъв начин почитателите основават и трансформират живота и връзките им.

До момента “Следвай ме “ има осъществени два сезона, които досега са генерирали над 15 милиона гледания на всички платформи за видео шерване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР