ТИР със 152 минирани трупа на украински бойци са били

...
ТИР със 152 минирани трупа на украински бойци са били
Коментари Харесай

Откриха ТИР с трупове в катакомбите на Азовстал


ТИР със 152 минирани натрупа на украински бойци са били открити в подземията на цех " Азовстал " в Мариупол, съобщи по време на брифинг официалният представител на Министерството на защитата генерал-майор Игор Конашенков, представен от осведомителните организации. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5696
„ По време на изследването на подземията на металургичния комбинат „ Азовстал “ в Мариупол, където се криеха военните от украинската групировка „ Азов “, съветски военнослужещи откриха хладилен тир ", съобщи Конашенков.

" В камион с неработеща охладителна система бяха съхранявани 152 тела на починали бойци и военнослужещи от въоръжените сили на Украйна ", посочи той.

И напомни, че командването на Азов обществено е призовало президентът Зеленски да вземе телата на починалите, с цел да могат фамилиите да ги погребат.

Проверка на микробуса от сапьори е посочила съществуването на четири мини, сложени под телата на починалите украински военнослужещи. Взривното вещество в тях е било задоволително, с цел да унищожи всички остатъци от телата, останали в ТИР-а, показва Игор Конашенков. 

" В близко бъдеще съветската страна възнамерява да съобщи телата на украински бойци и военнослужещи, открити на територията на цех Азовстал, на представители на Украйна “, се споделя в известие на Министерството на защитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР