ТИР с турска регистрация помете полицейска кола на АМ Тракия.

...
ТИР с турска регистрация помете полицейска кола на АМ Тракия.
Коментари Харесай

ТИР помете полицейска кола на Тракия, има ранени /снимки/

ТИР с турска регистрация опустоши полицейска кола на Автомагистрала " Тракия ". Двама служители на реда са леко ранени. По-тежко е потърпевш трети човек, оповестиха от ОДМВР-Пазарджик. В злополуката взела участие и кола.
Инцидентът е станал на 67-ия километър в платното в посока Пловдив. Екип на " Пътна полиция " е бил сигнализиран за самокатастрофирал автомобил. Извикани са коли за спешна помощ, които да транспортират потърпевшите хора. Полицаите навреме са обезопасили с конуси региона. Към чиновниците на реда се е доближил водач на аварирала кола и ги заговорил. Малко по-късно турският камион опустошава конусите и патрулката, която се озовава в канавката в резултат на удара.
За благополучие служителите на реда са били отвън служебния автомобил и са се отървали с леки контузии. Разговарящият с тях човек обаче е откаран с кола за спешна помощ към болничното заведение в Пазарджик с доста съществени контузии в региона на долните крака. Към мястото на злополуките пътуват още екипи на Министерство на вътрешните работи, тече оглед, има екипи на Спешна помощ и пожарната, прибавиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР