Тип 1 – Вашето кутре е около 3/4 от височината

...
Тип 1 – Вашето кутре е около 3/4 от височината
Коментари Харесай

Ето какво казва размерът на вашия малък пръст за вашата личност:

Тип 1 – Вашето кутре е към 3/4 от височината на безименния пръст

Склонни сте да криете възприятията си от другите, с цел да се представяте за по-силни и самостоятелни, в сравнение с в действителност сте. Откритостта не е линия, която ви е присъща. Отнема ви известно време, с цел да се доверите на някого, само че когато го извършите, вие се отнасяте надълбоко прочувствено към него. Имате огромно сърце и обичате да помагате на другите. Известни сте с етичността си в работата и своята честност.

Тип 2 – Вашето кутре доближава единствено към половината от височината на безименния ви пръст

Вие сте леко свенлив и въздържан. Рядко вършиме първия ход. Във връзките сте лоялни и надеждни. След като си набележите дадена цел, вие се стараете да я постигнете. Дълбоко в себе си сте чувствителни и се страхувате да не бъдете засегнати. Другите ви виждат като самостоятелни, само че вие скрито мечтаете да намерите своята сродна душа. Известни сте с миротворските си умения и спокойното си държание, даже по време на рецесия.

Тип 3 – Вашият дребен пръст е съвсем толкоз дълъг колкото безименния

Предпочитате да пазите проблемите си за себе си, което може да докара до напрежение, когато някой непосредствен знае, че има нещо неправилно. Не се разстройвате елементарно, само че обичате нещата да са под  контрол. Непознатото не ви плаши. Напротив, посрещате го с отворени прегръдки. Вие сте непосредствен и предпочитате да се обграждате с почтени хора, от които можете да зависите. Не харесвате хората, които украсяват нещата.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР