Тинейджърка от Пекин решила да продаде девствеността си, за да

...
Тинейджърка от Пекин решила да продаде девствеността си, за да
Коментари Харесай

Девственост и iPhone: Тази тийнейджърка получи урок, който никога няма да забрави

Тинейджърка от Пекин решила да продаде девствеността си, с цел да може да си купи новия iPhone 8. Когато пристигнала на уречената среща в хотелската стая обаче, тя била шокирана да види четирима голи мъже, написа unilad.co.uk, представена от "Блиц ". 
Ксияо Чен разгласила обявата в онлайн конгрес, на която написала, че продава невинността си за 2 500 евро. Когато се озовала сама с мъжете в стаята обаче, изненадващо се появила Нана - известна блогърка от китайската столица, която изгонила мъжете. Цялата обстановка била проведена от Нана, с цел да даде урок на момичето. Нана видяла обявата в интернет. След това се престорила, че е секретарка на прочут предприемач и повикала момичето на диалог. Цялата среща е била снимана скрито, а на видеото девойката твърди, че желае да продаде девствеността си, с цел да може да си купи новия модел смарт телефон, защото всичките й приятелки го имали. Нана се е специализирала да открива хора, които са минавали през тежки житейски обстановки. В предварителния си диалог с девойката й платила депозит. Когато момичето влезнало в стаята да се запознае с "клиента ", той незабавно й дал въпросния iPhone. След това от банята излезли още трима мъже, които й споделили, че желаят "малко веселба ". Хвърлили я на легло й й споделили, че ще я изнасилят групово, а по-късно влезнала Нана. 
"Сега изплаши ли се? Но към този момент е късно. Не си коства да се продаваш, най-малкото за телефон, " скарала й се блогърката. След това помолила всичките да излязат, с цел да беседва с момичето уединено.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР