Тина Ноулс-Лоусън подаде молба за развод с актьорът Ричард Лоусън.

...
Тина Ноулс-Лоусън подаде молба за развод с актьорът Ричард Лоусън.
Коментари Харесай

Майката на Бионсе се развежда с втория си съпруг

Тина Ноулс-Лоусън подаде молба за бракоразвод с артистът Ричард Лоусън.

Според правосъдни документи, получени за списание " People ", 69-годишната жена е подала молбата едвам тази седмица. Модната дизайнерка е поискала от съда да приключи опцията за отсъждане на съпружеска прехрана на нея или на 76-годишния Лоусън и също по този начин е поискала името ѝ да бъде възобновено на Селестин Ноулс.

Иначе съпрузите са дружно от осем години, като това е втори брак и за двамата. В началото на взаимния им живот, който публично стана подобен през 2015-а Тина показа в Инстаграм какъв брой е признателна за Ричард: " Обичам те с цялото си сърце, ти храниш душата ми. "

На по-късен стадий двамата бяха видяни на празненство, проведено от " Vanity Fair " по случай Оскарите. Тогава госпожа Лоусън също означи наличието си с обява: " Никога не съм била от тези, които не желаят да са под светлината на прожекторите. Трябваше да се промъкнем за фотография на празненството на " Vanity Fair " с моят брачен партньор. "

Модният дизайнер, основал една от легендите на поп музиката на нашето време - Бионсе, не пропускаше да покаже своята обич към Ричард по всякакъв начин. Дори преди година, в шоуто на Тамрон Хол тя описа детайлности към познанството с Лоусън: " Познавам Ричард от 40 години и когато се събрахме почувствах, че съм благословена ", сподели тя. " След развода си прекосих през страшни страдания, постоянно съм вярвала, че в случай че е писано ще се омъжа наново. Харесва ми да съм във връзка. "

Припомняме, че преди да срещне Ричард Тина бе с бащата на поп дивата Би, само че през 2011-а се разделят.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР