Тина Ивайлова и екипът на GlasNews.bg получиха признание на финала

...
Тина Ивайлова и екипът на GlasNews.bg получиха признание на финала
Коментари Харесай

Тина Ивайлова и екипът на GlasNews с награда за зелена журналистика

Тина Ивайлова и екипът на GlasNews.bg получиха самопризнание на финала на състезанието „ Див Кестен “.
Прочетете още
До номинацията и премията за зелена публицистика се стига след следствията свързани със злоупотреби на шеф на Държавно ловно стопанство “Тракия “.

Финалът на състезанието “Див Кестен” за зелена публицистика, проведен от Зелени Балкани се организира от 5-ти до 7-ми Август 2022г. в гр. Враца.

Официалната гала за награждаване на спечелилите от всяка категория се състоя на 6-ти август, като всеки номиниран публицист получи Сертификат за достижение в зелената публицистика, а на спечелилите от всяка категория получиха Плакет „ Див кестен “.

Присъстващи на събитието бяха публицисти от цялата страна и специалисти и институции от разнообразни природозащитни организации. Целта на състезанието е да награди публицисти с принос в отразяването на тематики за природата, Натура 2000, предпазени типове и предпазени територии и беше разпределен в 5 категории: • телевизия • радио • печатна медия • онлайн медия • гражданска публицистика - блог/влог Оригиналните авторски материали бяха оценени от експертно жури* – Елена Стоева, началник на план “Натура 2000 в България - Нови Хоризонти” Зелени Балкани; Светлана Ваташка - редактор в Разузнавателна служба на Турция прес, издател на сп. МЕНИДЖЪР, уеб страниците Мениджър Нюз, Новите родители и Обекти; Анушка Енева – координатор Бг Топ Мюзик (Хоби тв); Маргарита Колева – координатор Дарик Радио; Любомир Василев – координатор Икономедиа (Изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Фондация Капитал).

Поради положителните материали, журито беше затруднено и оцени като финалисти повече публицисти - с 5 повече от предстоящите в категориите блог/влог, онлайн медия и печатна медия.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР