Тимът от Саудитска Арабия - Ал Итихад, е възобновил интереса

...
Тимът от Саудитска Арабия - Ал Итихад, е възобновил интереса
Коментари Харесай

Ал Итихад се опитва да събере Бензема и Салах, египтянинът може да взима повече от Роналдо

Тимът от Саудитска Арабия - Ал Итихад, е възобновил интереса си към нападателя на Ливърпул Мохамед Салах, твърди The Athletic, само че на този стадий не е ясно дали договорката за 31-годишния футболист ще се материализира.

Агентът на Салах отхвърли сходни информации при започване на август, свързващи египетския национал с прекосяване в арабския клуб. Тогава той написа следното: „ Ако смятахме да напуснем Ливърпул тази година, нямаше да подновим контракта предишното лято. Мохамед остава предан на Ливърпул ”.

Салах подписа нов тригодишен контракт предишното лято, с което се трансформира в най-добре платеният състезател в историята на клуба с към 350 000 паунда на седмица.

Saudi Pro League side Al Ittihad have reignited their interest in Liverpool forward Mohamed Salah.

More from
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC)
Ливърпул към този момент загуби двама опитни играчи в посока Саудитска Арабия това лято. Бившият капитан Джордан Хендерсън се реалокира в Ал Етифак за 12 милиона паунда, преди Фабиньо да премине точно в Ал Итихад за 40 милиона паунда.

Френското издание SportsZone написа по-рано през днешния ден, че египетският национал даже е договорил персоналните си условия с Ал Итихад. Съобщава се, че нападателят е подготвен да подпише тригодишен контракт на обща стойност 240 милиона $, с което ще изпревари Кристиано Роналдо, който получава 200 милиона на година в Ал Насър. Смята се, че саудитите са подготвили оферта към Ливърпул на стойност от 100 милиона евро.

SportsZone добавя обаче, че Салах няма да притиска клуба да го продаде. Вместо това египтянинът е подготвен да остане на „ Анфийлд “, като всичко ще зависи от решението на Ливърпул.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР