Тимът на Челси постигна победа с 2:1 при визитата си

...
Тимът на Челси постигна победа с 2:1 при визитата си
Коментари Харесай

Челси обърна Кристъл Палас за първа победа под ръководството на Греъм Потър

Тимът на Челси реализира победа с 2:1 при визитата си на Кристъл Палас в дуел от деветия кръг на британската Висша лига.

Домакините откриха резултата на „ Селхърст Парк “ в седмата минута, когато Джордан Аю центрира диагонално отдясно в наказателното поле на гостите, където връхлитащият Одсон Едуар с върха на пръстите си прати топката в близкия горен десен ъгъл на вратата, защитавана от Кепа Арисабалага.

Челси възвърне равенството в 38-ата минута, когато Тиаго Силва слави топката с глава за Пиер-Емерик Обамеянг в пеналтерията на Палас, а новото попълнение на „ сините “ се обърна на 180 градуса и стреля от ждроб, разписвайки се в долния десен ъгъл на стража Висенте Гуаита.

Гостите от „ Стамфорд Бридж “ стигнаха до успеха посредством Конър Галахър, който в последните секунди на постоянното време стреля диагонално отляво на границата на наказателното поле на домакините, а топката се озова в далечния горен ляв ъгъл на вратата, защитавана от Гуаита.

Това е първа победа за Челси под управлението на новия си старши треньор Греъм Потър.

В класирането „ сините “ се изкачиха на петото място с актив от 13 точки, до момента в който Кристъл Палас е 17-и с шест пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР