Тимът на Барселона надви Реал Мадрид с 1:0 като гост

...
Тимът на Барселона надви Реал Мадрид с 1:0 като гост
Коментари Харесай

Чави: Реал Мадрид е свикнал да прави обрати и затова е фаворит

Тимът на Барселона надделя Реал Мадрид с 1:0 като посетител в първата среща от полуфиналите за Купата на краля, само че без значение от това наставникът Чави Ернандес дава преимущество на столичани преди реванша. Ответната борба за класиране на финала е в сряда от 22:00 часа “Спотифай Камп Ноу ”.

“Няма да подхващаме нещо особено за реванша, тъй като ще играем по метода, по който желаеме. А това значи да се стремим да владеем топката и да подчиним противника. Но Реал е в положение да те победи и по тази причина си остават любимец. Те имат по-голям опит в дуелите на разменено посещение и са привикнали да вършат обрати. Играчите им са с нрав на спечелили. Но пък и напрежението е върху тях ”, разяснява Чави.

“Ще се опитаме да преобладаваме, само че няма да бъде елементарно, тъй като Реал е първенец на Испания и отличник в Шампионската лига. Те разполагат с футболисти на топ равнище. Но пък и 1:0 е добър резултат ”, добави старши треньорът на каталунците.

“Освен всичко гостите желаят реванш и ще се опитат да ни наранят поради това, че ги победихме в предходните три дербита. Очаквам от Реал да бъде нападателен и да ни пресира. В първия мач от полуфиналите те ни превъзхождаха, само че в този момент ние ще се опитаме да създадем това с тях. ”

“Играли сме неведнъж против тях, само че бих се изненадал, в случай че те трансформират нещо в играта си. Реал Мадрид е тим, който е наясно какво прави на терена и го прави добре. ”

“Не желая да спечелим примерно поради неточност на съдията. Искам да надвивам, само че по честния метод. Не ми харесва, когато ми оказват помощ. ”

“Не считам, че съм се трансформирал в проблем за Карло Анчелоти. Това, че сме спечелили последното Ел Класико, не ни дава преимущество. Даже нищо не значи, или може би единствено малко убеденост ”, приключи Чави.
 Анчелоти: Време е да спечелим “Ел Класико ”, играхме добре в последните два мача с Барселона Анчелоти: Време е да спечелим “Ел Класико ”, играхме добре в последните два мача с Барселона
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР