Тимът на Атлетико Мадрид записа изненадваща загуба с 0:1 при

...
Тимът на Атлетико Мадрид записа изненадваща загуба с 0:1 при
Коментари Харесай

Фрапантни пропуски на Атлетико зарадваха Реал Мадрид

Тимът на Атлетико Мадрид записа изненадваща загуба с 0:1 при гостуването си на последния в класирането и изпаднал към този момент Елче в среща от 34-тия кръг на Ла Лига. Така “рохибланкос ” изгубиха второто си място в класирането, на което още веднъж е Реал Мадрид. 

Фидел осъществя единствения гол в 41-вата минута след неточност на вратаря Иво Гърбич, който пази вместо контузения Ян Облак.

Футболистите на Диего Симеоне, които до през днешния ден бяха в серия от девет победи от 10 срещи, този път изиграха доста слаб мач, в който оставиха съперника да сътвори куп положения. В същото време столичани пропуснаха всичките си шансове, до които стигнаха. Алваро Мората се трансформира в антигерой, откакто на два пъти не съумя да осъществя самичък против вратаря, а същото един път стори и Яник Ферейра Караско. Малшансът обаче попречи и на играчите на Елче да осъществят още най-малко два гола.

Така в този момент Атлетико има четири мача, с цел да измести градския си противник от втората позиция.

Елче, които към този момент беше изпаднал и на доктрина, игра освободено и малко преди почивката даже поведе в резултата. В 41-вата Фидел се възползва от безогледно излизане на вратаря Гърбич и изпрати топката в мрежата му.

При офанзивата съдиите позволиха неточност, откакто не видяха, че Лаутаро Бланко от състава на домакините пристъпи с единия крайник зад страничната линия при хвърлянето на тъча, след който пристигна попадението. Останаха подозрения и за нарушаване против капитана на Атлетико Коке.

През втората част Караско и Мората направиха непростими пропуски, само че същото на другата врата сториха Пере Миа и Лукас Бойе от Елче.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР