Тим от елитната дивизия на Израел е отправил официална оферта

...
Тим от елитната дивизия на Израел е отправил официална оферта
Коментари Харесай

Левски продава звездата си. Голямото наддаване

Тим от елитната дивизия на Израел е отправил публична оферта за младата звезда на Левски Илиян Стефанов, заяви БЛИЦ, базирайки се на свои източници на " Герена ".

Предложението е от един от водещите тимове в светата страна. Играчът е направил мощно усещане на израелците по време на мачовете от шампионата.
-->
През предходната година Илиян донесе мечтаната Купа на България за " сините ", вкарвайки прословут гол отвън огромния пеналт. Той се показа на високо равнище и в дербито с ЦСКА, в което означи съдбоносен гол,  по-късно се разписа атрактивно и против Лудогорец.

Израелците държат извънредно доста, освен на лидерските качества на терена, само че и на държанието отвън терена на състезателите, които желаят да привлекат.

В това отношение 24-годишният футболист е безукорен. Илиян употребява свободното си време не за игра на Плейстейшън, а за четене на книги и проучване на непознати езици.

Той следва Финанси в УНСС и непрестанно усъвършенства познанията си в разнообразни области.

БЛИЦ заяви още, че клубът е подготвен да се раздели със Стефанов против относително скромната сума от 300 хиляди евро. Самият футболист обмисля своето решение за отправената оферта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР