Тим и Кристина са младо семейство, което скоро сключило брак

...
Тим и Кристина са младо семейство, което скоро сключило брак
Коментари Харесай

Двама съпрузи си купуват къща и започват ремонт, но откриват нещо, което ги шокира

Тим и Кристина са младо семейство, което скоро сключило брак и решило да си вземе къща. Когато обаче почнали да вършат ремонт, нещата се обърнали надолу с главата. 

Докато дупчили една от стените, съпрузите се натъкнали на кошмарна находка, която постоянно ще е пред очите им и в никакъв случай няма да не помнят. 

Двамата купили къщата от непретенциозен и приветлив господин, който след това се оказва, че въобще не е толкоз непретенциозен.

Когато Тим почнал да прави дупка в стената, с цел да инсталира контакт, той вижда нещо извънредно вътре. След като той и жена му се вглеждат по-отблизо, те вадят от дупката куп празни кутии от цигари и виагра.

Съпрузите били ужасени от обстановката, в която са изпаднали и се чудели по какъв начин господинът не се е отървал от боклука, преди да им продаде къщата, а ги е оставил да се оправят сами с " изобретението “.

- Нямахме визия, че ще намерим нещо в стената, а да не приказваме, че количеството, което извадихме е внушително. Изкарахме цяла торба с отпадък, споделя дамата Кристина.

Кристина съобщи, че първоначално е била гневна, само че по-късно е почнала да се смее на обстановката и даже решила да я споделят в " Туитър ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР