Тиктокерите с по-голям размер хвалят Southwest Airlines за политиката им

...
Тиктокерите с по-голям размер хвалят Southwest Airlines за политиката им
Коментари Харесай

Southwest Airlines е похвален за политиката за „клиенти с размер“, която позволява на летците с наднормено тегло да закупят едно място и да получат друго безплатно

Тиктокерите с по-голям размер хвалят Southwest Airlines за политиката им за „ клиенти с размер “, която разрешава на пасажерите с наднормено тегло да изиска гратис място и принуждава личния състав на полета да приема по-големи листовки – даже в случай че това значи да изритате други с билети от полета.

„ Ако сте дебели, познавате безпокойството от летенето и това доста го облекчава “, сподели Каролайн, инфлуенсър в пътуванията, която сподели, че е с размер 20, сподели на своите близо 200 000 почитатели във видео, оповестено в края на октомври.

„ Имах доста комфортен полет, просто имах възприятието, че ми беше разрешено да заема нужното място. “

Съгласно политиката на основаната в Тексас самолетна компания, клиентите, чиито тела „ навлизат “ около подлакътника, имат право на в допълнение място без спомагателни разноски.

В него се споделя, че пасажерите „ имат опция да закупят единствено едно място и по-късно да обсъдят вашите потребности от места с сътрудника за обслужване на клиенти на изхода за зами...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР