Тихомир Стратиев бе обявен днес за автомобилист №1 на Варна

...
Тихомир Стратиев бе обявен днес за автомобилист №1 на Варна
Коментари Харесай

Шампионът Тихомир Стратиев бе избран за Автомобилист №1 на Варна за 2017 г.

Тихомир Стратиев бе разгласен през днешния ден за автомобилист №1 на Варна за 2017 година Тържеството се организира за 14-ти път. За страдание, рами първенецът на България не съумя да бъде измежду гостите и да получи премията си персонално заради задължения в Италия. Наградите бяха връчени от Авто мото ретро клуб „ Варна “, като призьорите бяха оповестени от секретаря на клуба Орлин Пенев, оповестява " Народен спорт ".

Детелин Нанев и Габриела Нанева с Мерцедес са рали първенци за 2017 г, като на второ място останаха  Георги Георгиев и Светла Георгиева, а трети са Сава Савов и Тенчо Петров. Детелин и Габриела са преди всичко и в класирането „ Точна езда “. В класирането слалом преди всичко за предходната година е Георги Георгиев с Порше 944.

Награда за състезателен дух бе връчена на Добромир Йовчев. Костадин Павлов е с приз за присъединяване с американски коли. Ангел Пеев е с приз за развиване на клуб „ Трабант “. Цветан Атанасов получи премия за основаване на първия в страната ни и Варна авто музей. Иван Боев бе награден за развиване на варненския авто клуб за социалистически коли. В клас „ Модифицирани “ първо място за Детелин Нанев и Габриела Нанева. Втори са Станимир Стаматов и Вилияна Станева. На трето място е екипажът Христо и Петър Бабачеви. В клас „ Йънгтаймери “ на  първо място е Анатоли Даскалов и Вилияна Димитрова. Николай Николов и Иванка Николова са втори.

При колите създадени до 1986 година първи са Георги и Светла Георгиеви. Сава Савов и Тенчо Петров от Сливен са втори, а трети са Георги Ставрев и Димитър Янчев от Пловдив. При колите създадени до 1970 г победител е Радослав Радев с Триумф. На второ място е Росен Игнатов и Радостина Стаменова Третата позиция е за  Иван Караиванов и Жеко Жеков.

Доста оценки получиха водачите от екипа на „ Флат ауто “. Петър Обрешков бе награден за второто място в шампионата на затворен маршрут. Николай Георгиев-втори  в планинското нанагорнище. Тимът получи премия и за второто място-отборно на затворен маршрут. Тодор Атанасов е с приз за „ най-бърза Лада “ в страната ни. Награда имаше и за Давид Кварацхелия-Давидоне за извоювания европейски рали трофей като навигатор на Пламен Стайков.

Специални посетители на тържеството бяха шефът на СБА Варна Диан Драганов и членът на УС на федерацията по автомобилни спортове Слави Славов, основен уредник на рали „ България “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР