Тихомир Рангелов от Фермата“, който открито говори за обратната си

...
Тихомир Рангелов от Фермата“, който открито говори за обратната си
Коментари Харесай

Фермерът Тихомир се ОМЪЖВА

Тихомир Рангелов от „ Фермата “, който намерено приказва за противоположната си полова ориентировка, се омъжва след края на риалити предаването, разбра „ Галерия “. Това разкри неговият сътрудник влогърът Красимир Николов-Стамбини.

„ С Тишо няма да скъсаме, ще се омъжим дори. Били сме дружно в положително и в неприятно, ще сме дружно и отсега нататък на инат на тези, които желаят да ни разделят “, избухна гаджето на мускулестия участник във „ Фермата “.

Повод за гнева му стана известие от напориста дама, която се интересува от Тихомир и намерено декларира, че желае да бъде с него.

„ Откакто Тишо влезе във „ Фермата “, всеобщо започнаха да го прибавят в мрежата, а преди този момент не му обръщаха внимание “, ядосва се Стамбини. Влогърът бил мъчително ревностен и непрекъснато подозирал гаджето си в афери както с мъже, по този начин и с дами.

След края на „ Фермата “ Стамбини и Тишо в действителност обмисляли да узаконят връзката си. Сватбата може да се реализира в Дания, Белгия, Германия или Франция, да вземем за пример, където гей браковете са позволени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР