Тибетската философия смята, че годината на раждане говори много повече

...
Тибетската философия смята, че годината на раждане говори много повече
Коментари Харесай

Тибетски хороскоп разкрива личността според годината на раждане

Тибетската философия счита, че годината на раждане приказва доста повече за личността на даден човек, в сравнение с сме склонни да имаме вяра. Според тибетците, тя споделя както за личността на човек, по този начин за това какъв е бил в предходния си живот. Вижте в таблицата коя е вашата тибетска зодия, а по-късно и нейното значение.

Монах в компанията на маймуна

Вие непрестанно завладявате сърцата на хората, защото сте открити и радостни. Освен това сте деликатни към потребностите и желанията на обкръжаващите ви. Настроението ви мъчно може да се скапе, само че за сметка на това понякога обичате да спорите и дебатирате. Така захранвате душата си. В предишните ви животи сте били комедиант, търговец, вещател или държател на дребна област. Числата, които ви носят благополучие, са 11, 23, 25. Пасвате си с Пазител на огъня и Езерна костенурка, а с Източник на чиста вода не се предлага основаване на връзка.

Жарко слънце

В напечените обстановки действате доста тъкмо. Хората знаят, че могат да разчитат на вас, а възприятието ви за комизъм е спечелило доста ваши обожатели. За вас най-големият призрачен сън е ограничението на свободата ви. В предишните ви животи сте били ловджия, набожен водач, търговец на амулети, преподавател, консултант.

Числата, които ви носят благополучие, са 12, 24, 36. Кобра и Кожена гривна са най-подходящи за вас, а с Черен бивол сте прекомерно разнообразни.

Нова луна

Вие непрестанно копнеете за обич и романтика, просто натурата ви е такава – доста сензитивна и нежна… денем. С настъпването на нощта като че ли се променяте – ставате по-динамични, по-уверени, по-страстни, с което носите доста наслада на интимния сътрудник, несъмнено. В предишните си животи сте били наемен палач, детектив, ръководител на скришен съюз, притежател на кръчма, ловджия, доктор. Числата, които ви носят благополучие, са 11, 23, 35. Най-много си подхождате с друга Нова луна и Черен бивол. Никак не се разбирате с Метален гонг.

Черен бивол

Вие сте персона, която избухва незабавно, щом някой стартира да върти и да суче. Най-много ненавиждате увъртанията. Обичате всичко да се споделя тъкмо, ясно и непосредствено. Но също по този начин обичате и да доминирате – в любовта, в работата, в другарството. Но това е по този начин, тъй като усещате, че сте родени да бъдете водачи. В предишните си животи сте били държавник, бизнес водач, арбитър, диригент, политик. Вашите щастливи цифри са 10, 22, 34. Подхождате си с Ярък въздушен дракон и Нова луна. С Жарко слънце нямате вероятност.

Кожена гривна

Всичко мистично и непознато ви притегля. Вие се обвързвате рядко, само че постоянно е от сърце, с същински усеща. Периодите на дейна словоохотливост се редуват с тези, когато предпочитате да останете сами със себе си. Мразите експанзията, само че я употребявате и то постоянно, с цел да се отбраните.

Но това е единствено когато са ви нападнали.

В предишните си животи сте били търговец на оръжие, притежател на обществени домове, иманяр, хазартна персона, общо взето постоянно на ръба на закона, само че все пак сте имали длъжности като вещател, алхимик, посланик. Числата, които ви носят благополучие, са 9, 21, 33. Подходящи за вас са Кобра и Жарко слънце. Връзката с Ярък въздушен дракон по никакъв начин не се предлага.

Езерна костенурка

Вие постоянно залагате на сигурното и рационалното. Когато си навиете на пръста да извършите нещо, сте устремени и упорити. Винаги обмисляте деликатно нещата. В връзките с колегата държите най-вече на нежността. Не преставайте да вярвате на здравия си разсъдък и не се поддавайте на изкушенията, които дебнат. В предишните си животи специалностите ви постоянно са били обвързани със основаването на нещо – шивачи, тъкачи, зидари, ковачи, животновъди, земеделци… Вашите щастливи цифри са 8, 20, 32. Най-много си подхождате с Монах в компанията на маймуна и Пазител на огъня. Не се захващайте с Нова луна, тъй като нямате вероятност.

Метален гонг

Думите, които най-добре ви разказват, са благотворителност, достойнство и преданост. Презирате изневярата и измяната. Първо постоянно обвинявате себе си за всичко даже и да няма разумно съображение за това. Отпуснете се малко – не сте виновни за протичащото се в целия свят. В предишните си животи сте били обущар, ваятел. юрист. Вашите щастливи цифри са 7, 19, 31. Най-много си подхождате с Нефритена колона и Източник на чиста вода. Нова луна по никакъв начин не е подобаваща за вас.

Нефритена колона

Ненавиждате незнанието, а насилието може да ви докара до меланхолия. Вие сте същински аристократи. Шумните тълпи по никакъв начин не ви харесват. Предпочитате да сте или сами или в компанията на най-близките ви. Трудно се доверявате, само че един път влюбите ли се сте склонни да дадете даже живота си за любовта. В предишните си животи сте били дизайнери, златари, жокеи, също по този начин животните са ви били уязвимост, обгръщали сте ги с внимание и грижи. Вашите щастливи цифри са 6, 18, 30.

Много си подхождате с Източник на чиста вода и Метален гонг. Нямате вероятност с Пазител на огъня.

Източник на чиста вода

Вие не познавате смисъла на думата свирепост. Мразите комерсиализма и несправедливостта. Винаги почитате възприятията на близките, а хората, които са спечелили вашето доверие, в никакъв случай не предавате. В любовта сте всеотдайни и грижовни. В предишните ви животи сте били свещеници, артисти, музиканти и дипломати. Вашите щастливи цифри са 5, 17, 29. Идеални са връзките ви с Нефритена колона и Метален гонг. Несъвместими сте с Монах в компанията на маймуна и Пазител на огъня.

Пазител на огъня

Вие постоянно си поставяте доста високи цели, а когато не ги постигнете, възприятието за виновност ви разяжда. Обкръжени сте с доста другари, само че много постоянно се чувствате сами. Това е по този начин, тъй като вашата орис е да носите светлината в този по този начин тъмен свят, само че не и да бъдете разбрани. Вие сте извънредно богата и талантлива персона и точно за това малко хора биха ви разбрали. В предишните си животи сте били билкари, учени, готвачи, откриватели и лекари. Вашите щастливи цифри са 4, 16, 28. Изключително добре си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Езерна костенурка. Обвързвания с Кобра и Нефритена колона не се предлагат.

Кобра

Вие сте най-великите оратори! Можете да извършите завладяваща даже и най-скучната история.

Много триумфи ви чакат, в случай че съумеете да употребявате качеството си да вдъхновявате другите.

През целия си живот сте придружени от благополучие в любовта. В предишните си животи сте били трубадури, монарси, ковчежници, пирати, лихвари. Вашите щастливи цифри са 1, 13, 25. Най-подходящи за вас са Кожена гривна и Жарко слънце. Не си пасвате добре с Пазител на огъня.

Ярък въздушен дракон

Непредвидими и разнообразни – това сте вие. Можете единствено за момент от злопаметен змей да се превърнете в пъстра и щастлива пеперуда. Можете да виждате живота под различен ъгъл, защото сте способни да се извисите над светските проблеми. Но дружно с това сте прекомерно докачливи. В предишните ви животи сте били поети, художници, писатели, контрабандисти, пратеници. Вашите щастливи цифри са 3, 15, 27. Много положителни са връзките ви с Черен бивол и Нефритена колона. Никак не си пасвате с Кожена гривна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР