The Chemical Brothers ще направят първия си български концерт след

...
The Chemical Brothers ще направят първия си български концерт след
Коментари Харесай

The Chemical Brothers идват в България след по-малко от месец

The Chemical Brothers ще създадат първия си български концерт след по-малко от месец. На 10 октомври електронното дуо ще дойде в София, с цел да предложи на публиката впечатляващо аудио-визуално шоу, оповестяват уредниците на събитието от продуцентската компания " АРТ БГ ".

Концертът е част от турнето на групата по представянето на новия им албум No Geography. В България The Chemical Brothers идват с истинска продукция, която включва внушително 3D светлинно шоу и други впечатляващи театрални резултати. Тя беше показана за пръв път на фестивала в Гластънбъри и ще бъде доставена до " Арена Армеец " със седем тира.

Въпреки фокуса върху новия албум музикантите ще изпълнят и едни от най-големите си шлагери като Hey Girl Hey Boy, Block Rockin’ Beats, Galvanize.

Том Роуландс и Ед Саймъндс се събират в Манчестър през 1989 година под името Dust Brothers. Сменят името си на The Chemical Brothers едвам през 1995 година Първият им албум Exit Planet Dust е добре признат на Острова, само че международната им популярност идва с втория - Dig Your Own Hole.

По изискване на мениджъра на групата залата е лимитирана до 9500 места. Затова уредниците предлагат предварителното закупуване на билети. Те са на цена от 69 до 100 лева и могат да бъдат открити в мрежата на " Ивентим ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР