Tези зодиакални знаци притежават добри сърца. Те са мили, нежни,

...
Tези зодиакални знаци притежават добри сърца. Те са мили, нежни,
Коментари Харесай

5-те най-наранявани зодии са...

Tези зодиакални знаци имат положителни сърца. Те са благи, нежни, грижовни, раними, състрадателни и постоянно за подготвени да оказват помощ на приятелите и околните си. За страдание, това кара другите да се възползват от тях и по тази причина те постоянно са наранени. Вижте кои са те, съгласно „ Your Tango “.

Рак

Най-чувствителният знак в зодиака. Раците се раздават доста, обожават да дават обич и да я получават. Дали от семейство, дали от другари, дали от сътрудник – те живеят за обичта и доста бързо се привързват. Грижат се за близките, романтици са, непрекъснато ревизират по какъв начин сте. Но рядко хората съумяват да им отвърнат със същото и да се раздават чак толкоз доста за тях. Когато не получат същите обич, грижа, внимание, Раците се разстройват и са засегнати. Чувстват се употребявани.

Скорпион

Скорпионите заравят страстите надълбоко в себе си и не ги демонстрират. Изглеждат студени и дистанцирани, само че в действителност са доста раними и сърцето им е положително. Уязвими и чувствителни са. Не обичат да са отхвърляни и излъчени, по тази причина са потайни, мистериозни, не демонстрират страсти. Преживяват доста тежко разделите и измените. Забелязват най-малките елементи, имат вътрешен глас и усещат по кое време хората се възползват от положителното им сърце и чистата им любов. После са доста засегнати.

Близнаци

Те също са измежду сензитивните зодии, само че го прикриват, тъй като са веселяци и са център на внимание измежду приятелите. Те са общителни, занимателни, приключенци, разсмиват ви. Но когато останат сами, схващат, че са нежни и раними, постоянно се натъжават. Опитват да са корави, само че даже да не го демонстрират, постоянно са наранени от сътрудниците си. Държат на връзката и копнеят за обич и внимание. Страдат, само че единствено когато са сами. Не желаят да покажат разрушеното сърце и възприятията си. Дори не признават, че са влюбени.

Овен

Тези зодии също могат да са доста прочувствени и чувствителни. Страстни са, демонстрират възприятията си, ще ви дадат всичко, което могат и имат. Но когато ги предадете, като че ли е настъпил пъкълът. Те стават извънредно ядосани и гневни, търсят възмездие. Може да ви наподобяват зли, само че в действителност зад гнева крият това какъв брой са засегнати. Тъй като ги боли и са предадени, желаят да ви причинят същата болежка.

Риби

Изключително нежни и раними зодии. Много са благи, нежни, положителни, състрадателни и постоянно желаят да оказват помощ. Вярват в положителното, в приказките, в огромната обич. Раздават се е не са егоисти. Ако не получат същата обич, доста внимание и грижи, те стават доста тъжни и са засегнати. А е необичайност някой да дава такива любов и грижи, каквито те. Много лоялни зодии, само че също не получават това в подмяна. Тогава сърцето им се къса. Разбиете ли им сърцето, те ще са депресирани доста време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР