Тези текстове в закона /б.р. за хазарта/ не са писани

...
Тези текстове в закона /б.р. за хазарта/ не са писани
Коментари Харесай

Георги Кадиев: ”Поправката Менда” в закона е писана от Божков

Тези текстове в закона /б.р. за хазарта/ не са писани от Менда Стоянова, а са донесени от Васил Божков. В Комисия всички гласоподават за законопроекта, а в пленарна зала 15 от ГЕРБ гласоподават ”за ”, 15 ”против ”, а другите ги няма. Законопроектът не минава в зала. Стана ясно, че Васил Божков се е схванал с премиера.
Моите премеждия с Божков са от 2005-2006 година Той бе най-големият притежател на безмитни магазини. И там имаше сага. Един от неговите съветници пристигна с подготвени текстове за закона, напомни си Кадиев.

В сигнала на Божков се твърди,че има очевидци. Кой е очевидецът на срещата му с Менда Стоянова? Кой е очевидецът при срещата му с Горанов и Борисов?, попита предприемачът.

Сигналът очевидно е изпратен да американското посолство, до английското посолство. Явно към този момент няма да има договорка, счита Кадиев.

За еврозоната забравете.По думите на някогашния зам.-финансов министър никой няма да ни одобри там, откакто има такива подозрения в корупция за финансовия ни министър и за премиера на България.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР