Тези неща носят лош късмет в дома: Отървете се от

...
Тези неща носят лош късмет в дома: Отървете се от
Коментари Харесай

Тези неща носят лош късмет в дома: Отървете се от тях!

Тези неща носят неприятен шанс в дома: Отървете се от тях!

Това е лист на нещата, от които би трябвало да се отървете и които съгласно някои национални вярвания въздействат отрицателно върху шанса ви:

Черна входна врата

Не поставяйте черна входна врата, гледайте да бъде с по-светъл цвят, тъй като и сами знаете черният цвят с какво се свързва. Най-добър цвят сигурно е аленият или зеленият, а размерите на входната врата би трябвало да са малко по-големи от тези на другите порти в къщата.

Растения, които имат бодли

Може би сте фенове на кактуси, само че тези растения притеглят неприятен шанс. Ето за какво е най-добре да изберете кактуси, които нямат бодли.

Също по този начин, в случай че желаете да привлечете шанса, вземете си растение, което има листенца във формата на сърце, защото това са растения на щастието. Ако имате орхидея, знайте, че те са доста положителни за всеки дом, тъй като популяризират позитивна сила. Орхидеята е знак на духовна непорочност и съвършенство.

Календар на врата

Не е добра концепция да слагате календара си на врата, защото календарът припомня, че животът е временен. Това въздейства отрицателно върху качеството на живот на хората, които живеят в тази къща.

Огледало в спалнята

Смята се, че огледало в спалнята се отразява зле върху брака, върху здравето и като цяло върху връзката. Не е добре, тъй като това основава отражение на хората, които спят тук, като че ли са мъртви и алегорично това популяризира отрицателна сила.

Изкуствени цветя

Не дръжте вкъщи изкуствени цветя, препарирани животни и маски. Всички тези неща символизират експанзия, разпад и гибел.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР