Тези избори бяха апотеоза на изборните манипулации. Това го знае

...
Тези избори бяха апотеоза на изборните манипулации. Това го знае
Коментари Харесай

Иво Христов: Тези избори бяха върха на манипулациите

" Тези избори бяха апотеоза на изборните операции. Това го знае всяко дете. Трябваше да бъдат прочистени тези места, които не са лоялни към водача ", коментира  в студиото на " Лице в лице " проф. Иво Хростов - социолог и народен представител от Българска социалистическа партия.

``
реклама

" Приказки за 6 млн и 900 хиляди гласоподаватели, в случай, че на тази територия няма и 5 млн поданици - какво ви приказва това? Който владее осведомителния запас, може да си завоюва всимки избори. Това обаче не е добре за ръководещата партия.

Колкото повече натискате клапана на напрежението, да ще спечелите тези избори, ще спечелите и идващите, само че това няма да ви избави в дълготраен проект. По-скоро ГЕРБ би трябвало да мисли за оттегляне. 

Когато подкрепяш безполов политически претендент, значи се криеш от политическа позиция. В политиката не може да бъдеш безпартиен, ти защитаваш някакви ползи. Като не ти изнася, махай се оттова. Безпринципността се назовава адаптивност. 

Манолова беше средство за сливане по Будапещенски модел да се уголемят силите на една политическа групировка. "

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР