Тези избори (бел. ред. - евроизбори) ще бъдат ключът към

...
Тези избори (бел. ред. - евроизбори) ще бъдат ключът към
Коментари Харесай

Сидеров призова партньорите си по-скоро да решат за участието в евроизборите

" Тези избори (бел. ред. - евроизбори) ще бъдат ключът към оцеляването на цялото държавно управление - или ще доведат, или няма да доведат до предварителни избори. Ако се представим едва ние, " патриотите ", ще доведат ", съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на " Атака " Волен Сидеров.
Чакането не работи в интерес на цялото ръководство, акцентира той и разясни, че по тази причина отмесеци упорства за решение по въпроса за присъединяване в евроизборите. Сидеров съобщи, че не може да заяви дали той в персонално качество ще се явява на тези избори, тъй като не е явен още в форматът за присъединяване . Сидеров сподели, че не смее да сложи период на сътрудниците, тъй като се притеснява, че ще въде възприето като ултиматум. Той сподели още, че към този момент няма да прави коалиция с други партии. " Ние пред обществото сме декларирали патриотична коалиция. Ако тя не взе участие като коалиция по някакви аргументи, ще се търсят всевъзможни разновидности. Всеки е свободен да работи както реши ", добави водачът на " Атака ".
" Никога не съм поставял въпроса да повеждам листи или да вървя в Брюксел " , акцентира Сидеров. Той разясни, че не бил в пленарна зала за гласуването на назначението на новия вицепремиер Марияна Николова поради персонални аргументи .
Коментирайки партийните дотации, Сидеров съобщи, че е " за " намаляването на дотациите и уточни образци, че в други страни се практикува финансиране посредством спонсорство. Той акцентира, че партиите са същността на парламентарната народна власт и изрази подозрение дали ожесточението против партиите е положително. Този, който споделя, че партиите са неприятни, да уточни кое е хубаво, настоя Сидеров.
По думите му вероятни са разнообразни разновидности - тоталитаризъм, безспорна монархия, тирания някаква или военна хунта. " Парламентарната народна власт допуска партии и по тази причина през 1989 година вдигахме лозунгите " Плу-ра-ли-зъм! ", " Повече партии! " " Демокрация! ", напомни Сидеров. " Нароиха се партии. Сега партиите са неприятни. Кое е хубавото?. Има и различен вид система – на Мусолини – корпоративната страна – там влизат обособените сектори, не партии. Правим корпоративна страна – добре: променяме Конституцията - няма партии, влизат гилдии. Или вършим безспорна монархия: имаме си цар. Правим го безспорен монарх и той назначава държавното управление, той го маха. Президентска република също е вид ", разказа разновидностите Сидеров.
" Трябва да се реши каква да е страната и в случай че се трансформира Конституцията – в каква посока. Бих взел участие пълноценно в такива разисквания ", заключи Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР