Тези две бебета-момчета са чудодейно доказателство, че добрите неща могат

...
Тези две бебета-момчета са чудодейно доказателство, че добрите неща могат
Коментари Харесай

Близнаци-чудо празнуват първата Коледа, след като на едното беше даден само 1% шанс за оцеляване

Тези две бебета-момчета са чудодейно доказателство, че положителните неща могат да идват както в дребни – по този начин и в даже по-малки – пакети.

Защото те не са просто огромен брат и дребен брат, чакащи с неспокойствие Коледа с гордите си родители. Те също са близнаци. И появяването на света на Арчи и Джейкъб предишния януари също беше изумителна – майка им Моли Дигби ги роди единствено на 28 седмици в банята на фамилния дом.

На по-малкия близнак Арчи беше даден единствено 1% късмет за оцеляване, тежащ единствено 1lb 1oz, до момента в който Джейкъб имаше 10% късмет при 2lb 2oz. „ Можехме да загубим и двамата “, споделя Моли. „ Сега нашите момчета в действителност ще създадат магията на Коледа тази година. “

По-големият близнак, Джейкъб, изскочи, до момента в който зашеметената му майка беше в тоалетната и тя трябваше да работи бързо, с цел да го изведе от тоалетната купа. След това тя роди Арчи единствено две минути по-късно на пода в банята – откакто проби околоплодния му сак с улавяне за коса.

Тя беше ужасена да види, че той не диша – само че спас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР