Тези думи напълно описват любовта към една зодия, от която

...
Тези думи напълно описват любовта към една зодия, от която
Коментари Харесай

Любовта към Рибите: любов, от която няма връщане назад

 зодия-Риби

Тези думи изцяло разказват любовта към една зодия, от която няма връщане обратно. Дори и пътищата ви да са се разделили, те постоянно ще бъдат тук и няма да можете да ги избиете от главата си. Ще чувствате наличието им като топло слънце върху гола кожа, като дъжд върху мигли, като мириса на първия сняг, който покрива безлюдната земя. 

Става дума за най-романтичната зодия – Рибите! Те объркват и в същото време плашат своите любовници. Те са горчиво сладки, тъй като любовта колкото може да опиянява, толкоз може и да отравя. Все отново, без значение какъв брой е мъчно да се обичат Рибите, е невероятно човек да остане безучастен към тях.

Емоциите на Рибите се виждат елементарно в очите им. Само с едно трептене могат да покажат любовта си към мечтаната персона и тя ще се изгуби в погледа им, който отразява недосегаемата душа на Рибите.

Рибите имат остарели души. Те носят в сърцето си познанието на хилядолетни звезди и схващат сътрудниците си на напълно друго равнище. Представителите на тази зодия са способни да ви схванат без да им давате пояснение.

Те ще ви одобряват абсолютно и всяка друга обич ще ви се стори незначителна спрямо тяхната. Рибите не могат да обичат половинчато, по тази причина откриват напълно сърцето си.

Рибите са като дълго чакан спокон сън, който сътрудниците им в никакъв случай не са мислели, че ще имат. Рибите имат срамежлива усмивка и подаряват със съблазнителни целувки. Те са сантиментални и обичат да мечтаят. Не им е мъчно да навлязат в свят на мечти, който освен са основали, само че и живеят в него през множеството време.

След като прекарате известно време с Рибите в света на фантазиите, в никакъв случай към този момент няма да сте удовлетворени от земното битие. Всичко, което вършат Рибите, е като някаква магия.

Най-вълшебен е методът по който Рибите обичат душите на обичаните си. Рибите обичат да угаждат и се любуват когато се грижат за своя сътрудник. Рибите винагии изненадват своите половинки. Всеки ден с тях е нова случка, тъй като те се трансформират всеки ден.

Рибите знаят, че си заслужава да чакат нещата, които имат значение за тях. Те са доста търпеливи и изпълнени с схващане и тъкмо по тази причина сътрудниците им се връщат още веднъж и още веднъж.

И въпреки от време на време фантазиите на хората от тази зодия да са луди, шом сътрудниците им видят искрата в очите им, Рибите им влизат под кожата и те стават подвластни от тяхната обич.

Тази взаимозависимост живее в сърцето. Тя подарява с богатства усмивка сътрудниците на Рибите, тъй като те знаят, че имат това, което всички други желаят. Любовта на Рибите провокира чувство за поглъщане в най-дълбокия и наследник океан, приятност от вълните и осъзнаване, че единственият метод да съумеете в любовта е напълно да й се отдадете.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР