Тези дни ще сбъдваме желанията си! Възползвайте се от периода,

...
Тези дни ще сбъдваме желанията си! Възползвайте се от периода,
Коментари Харесай

Тези дни сбъдваме желанията си! Започва уникален астрологичен аспект, който се случва веднъж в живота

Тези дни ще сбъдваме желанията си! Възползвайте се от интервала, в който Нептун, планетата на фантазиите, желанията и всички неща, които си представяме, прави неповторим аспект със Сатурн, планетата на рестриктивните мерки, труда и действителността. Когато тези планети застанат хармонично една против друга, ние имаме огромния късмет да превърнем фантазиите си в действителност.

На 9-ти ноември е точният съвпад и аспект на тези две планети, само че цялата седмица ще бъде извънредно удобна и съвсем магична. За това подкрепят и Юпитер и Марс, които също са в страховит аспект една по отношение на друга - ще имаме кураж и храброст, ще се борим, тъй като Саъурн въпреки всичко ще желае да поработим за това, което желаем най-силно.

Земните знаци ни дават доста мощна сила в този интервал, нещата, които желаеме, ще се материализират.

Ето какво да чака всяка една зодия от този магически интервал >>>

 жена коледа магия Istock

Още повече, че на 12-ти ноември ни следва и едно доста мощно Пълнолуние в Телец, което прави страховит аспект със Сатурн. Телецът е материално създание, обича комфорта, изобилието, лукса, желае да му е добре, обожава хубавата храна и хубавите движимости, изобилието.

Единствената черна точица е, че Меркурий е назадничав в този по този начин магически и прекрасен интервал от годината, който подтиква с изключение на одухотвореността сред нас, и материализирането на нашите фантазии. Това нещо се случва извънредно рядко в астрологията, тъй като и Сатурн и Нептун са доста мудни планети, движат се мудно, едната прави цялостно завъртане за 160 години, а другата за 30 години.

Това е неповторим интервал, който няма да преживеем различен път!

Ето какво да чака всяка една зодия от този магически интервал >>>

 мистично магия планети звезди луна астро Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР