Тези дни Netflix се справят просто невероятно добре. След високо

...
Тези дни Netflix се справят просто невероятно добре. След високо
Коментари Харесай

Джесика Бийл e убийствена в The Sinner

Тези дни Netflix се оправят просто необикновено добре.

След високо оценените Gerald’s Game по Стивън Кинг и втория сезон на Stranger Things, ТВ колосите са подготвени с още нещо, пъклен забавно. И кърваво. И по някакъв метод – секси, най-малкото тъй като в основната роля е Джесика Бийл.

В основаната по романа на немската писателка Петра Хамесфар Netflix продукция The Sinner, тя не наподобява като буйна съблазнителка, а като физически и душевен изтормозена жена, направила нещо немислимо – ликвидиране на безспорен чужд.

С нож. Посред бял ден, пред очите на доста хора. Арестувана и разпитвана от служители на реда и психиатри, героинята на Бийл не може да изясни нищо от случилото се, като се изключи че: "Мисля, че ми има нещо ".

Специалистите, заети със случая, също са озадачени – всички знаят какво се е случило, само че никой не схваща за какво. Докато един от тях не взема решение да разплете цялата тайнственост и бързо схваща, че в нея има освен това от психологично разстройство и инцидентно ликвидиране.



В момента оценката на The Sinner в профилирания уебсайт Rotten Tomatoes е цели 94%, което ни дава съображение да посегнем към кино лентата, без да се замисляме.
 Джесика Бийл в The Sinner. Джесика Бийл в The Sinner.
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР