Тези дела са под мониторинга на европейския съд. И ако

...
Тези дела са под мониторинга на европейския съд. И ако
Коментари Харесай

Бивши директори на КТБ: Ще се опитат да заличат банката frognews.bg

Тези каузи са под мониторинга на европейския съд. И в случай че не се водят, следват наказания, сподели още някогашният изпълнителен шеф в

 

Делото не е свършило за наши клиенти, наши сътрудници, нашите фамилии. И ние държим на тях.За доста от тях това нещо завърши. Това не е единствената стъпка, която сме подхванали, с цел да защитим общността към банката, уточни другият някогашен изпълнителен шеф Илиан Зафиров.

Сега ситуацията е трагично, добави той.

 

Има огромна заплаха КТБ да третата подред банка осъдила България в евросъда.  КТБ ще съдят Българска народна банка. Ако заличат КТБ няма да има съд. Ако това се допусне ще съдим до дупка. И И ще има наказания за тези, които не извършват условията на правата на индивида, изясни Христов.

 

Има опция банката да бъде продадена като дружество, сподели Зафиров..

 

 

Мегаделото КТБ е направено с цел да не приключи. Не чакаме чудеса. Мисля, че съперниците ни ще се опитат да заличат КТБ.

 

Лицензът на банката нама да бъде върнат. Ще се анулира решението за анулация на лиценза. Това са и напътствията на евросъда. Последиците от несъблюдение на това решение са глобите. А кой ще заплати масрафа за това?, попита Христов.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР