Тейлър Суифт запълни празно място“ на червения килим на премиерата

...
Тейлър Суифт запълни празно място“ на червения килим на премиерата
Коментари Харесай

Тейлър Суифт присъства на филмова премиера на концерт „Eras Tour“ в Лос Анджелис

Тейлър Суифт запълни „ празно място “ на аления килим на премиерата на „ Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film “ в Лос Анджелис в сряда.

Както се вижда във видеоклипове, оповестени в обществените медии, певицата направи изненадваща – въпреки и дълго чакана – поява на събитието в синя рокля без презрамки. Тя театралничи за фотоси със своите танцьори от „ Eras Tour “ и поддръжници по килима.

„ Не мога да ви благодаря задоволително, че желаете да видите този филм, който толкоз блестящо улавя обичаното ми премеждие, в което в миналото съм взела участие: The Eras Tour “, написа Суифт в своя Instagram малко преди началото на премиерата, добавяйки: „ И най-хубавата част е, че това е премеждие, в което към момента сме дружно. ”

Суифт написа в обявата си, че „ заради невиждано търсене “ прожекциите за ранен достъп на кино лентата ще стартират в четвъртък в Съединени американски щати и Канада и ще бъдат добавени спомагателни прожекции през целия уикенд.

Тейлър Суифт в сряда на премиерата на нейния филм. Тейлър Суифт в сряда на премиерата на нейния филм. Марио Анзуони/Ройтерс

Премиерата се състоя в The Grove, първокласен търговски комплекс, който включва многоекранен киносалон AMC. Търговският център навън беше затворен за извършване на покупки денем, защото течеше подготовката за премиерата.

Концертният филм на Суифт идва след чудовищната серия от нейното турне „ Eras Tour “, което обиколи над 20 града и се чака да завоюва над 1 милиард $. Тя би трябвало да възобнови интернационалната част от турнето в Аржентина на 9 ноември.

Режисиран от Сам Ренч, филмът е сниман в продължение на три нощи по време на шестнощната резиденция на артиста на „ Karma “ на стадион SoFi в Лос Анджелис през август.

CNN по-рано заяви, че филмът смаза продажбите на еднодневни билети по-малко от три часа откакто билетите станаха налични, което накара AMC да добави спомагателни часове за прожекции, където е допустимо.

На премиерата са изложени пуканки в декоративни кутии. На премиерата са изложени пуканки в декоративни съдове. Крис Пицело/Invision/AP

Очаква се да завоюва сред 100 и 125 милиона $ през първия си уикенд, съгласно оценки на промишлеността. Концертният филм ще бъде прожектиран на IMAX и общоприети екрани в кината AMC, Cinemark и Regal и в 90 страни по света.

Билетите за новообявените бонус прожекции на „ Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film “ ще бъдат налични до 10 сутринта в часовата зона на притежателя на билета в четвъртък.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР