Тейлър Суифт триумфира на върха на класацията на Billboard за

...
Тейлър Суифт триумфира на върха на класацията на Billboard за
Коментари Харесай

Billboard обяви Тейлър Суифт за най-добър изпълнител на годината

Тейлър Суифт победи на върха на класацията на " Billboard " за най-изявен реализатор на 2023 година, откакто изрично господства в чартовете за албуми и за сингли през годината, заяви уеб сайтът на изданието, представен от Българска телеграфна агенция.

При мъжете отпред е кънтри звездата Морган Уолън, който другояче заема второто място след Суифт в общата ранглиста за реализатори. Преди това тя беше топ реализатор през 2015 година и 2009 година Забележително е, че се подрежда измежду 10-те най-хубави реализатори в 14 от последните 16 години, в това число последните шест следващи години.

През тази година Суифт записва 13 албума в седмичната ранглиста на таблоида, в това число два, които заемат първо място: изданието " Midnights " от 2022 година и третия ѝ презаписан албум " Speak Now " (Taylor`s Version) от 2023 година

В седмичната ранглиста на " Billboard " за сингли Суифт записва 44 песни през годината. В общата годишна ранглиста тя попада под номерата 4 с " Аntі-Hero ", 18 с " Cruel Summer ", 27 с " Каrma ", и 32 за " Lavender Haze ".

Тейлър е най-успешната изпълнителка за седма година, а Морган Уолън е най-успешният реализатор измежду мъжете за първи път. Той се класира с албума " One Thing at a Time ", който прекара 16 непоследователни седмици преди всичко в седмичната ранглиста за албуми, и с хитовия сингъл " Last Night " от същия албум.

 

Регионалната мексиканска група Fuerza Regida пък е топ дует за 2023 година За първи път реализатори, които записват най-вече на испански език, реализират това достижение.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР