Тейлър Суифт изглежда намекна за края на сърцераздирателната си раздяла

...
Тейлър Суифт изглежда намекна за края на сърцераздирателната си раздяла
Коментари Харесай

Тейлър Суифт намекна за сърцераздирателна раздяла с бившия Джо Алвин в загадъчен нов албум

Тейлър Суифт наподобява загатна за края на сърцераздирателната си разлъка с някогашния Джо Алвин в новия си албум The Tortured Poets Department.

Хитмейкърът на Cruel Summer изуми Swifities през януари, когато разгласи изненадващия нов албум, до момента в който приемаше премия на Грами. Феновете й бяха извънредно щастливи от опцията песните да са написани за шестгодишната й връзка с Джо, която завърши през април предходната година. Въпреки че е добре известно измежду почитателите й, че заглавието на новия й албум е директна отпратка към някогашния Джо, който един път разкри, че е бил част от група WhatsApp, наречена The Tortured Man Club с другари Пол Мескал и Андрю Скот.

Суперфеновете на Sleuthing също видяха още подмятания за разпадането на връзката им и спекулираха какво биха могли да значат песните, макар че новият албум на Тейлър не би трябвало да бъде пуснат до 19 април. Има нови улики се появи за смисъла на нейните песни, откакто беше основана изскачаща библиотека за разпространение н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР