Тейлър Суифт е милиардер, който се е изградил сам и

...
Тейлър Суифт е милиардер, който се е изградил сам и
Коментари Харесай

Каква е нетната стойност на Тейлър Суифт?

Тейлър Суифт е милиардер, който се е построил самичък и е генерирал голямо благосъстояние съвсем извънредно от музиката си. Други свръхуспешни поп звезди и звезди са генерирали доходоносни потоци от доходи посредством партньорства с марки или продуктови линии, които нямат нищо общо с тяхното изкуство, само че са ги изстреляли до статут на милиардер.

Потоците от доходи на Суифт включват доходи от нейния концерт продажба на билети за турнета, музикален азбучник, покупко-продажби за стрийминг и продажби на записи. Тя също по този начин има голям брой скъпи парцели в Съединени американски щати. И Bloomberg, и Forbes дефинират чистото й положение на към 1,1 милиарда $ в ниския клас, въз основа на разбори на нейното положение.

Суифт за първи път реализира статут на милиардер през октомври, когато издаде презапис на своя деветгодишен албум „ 1989 “, заяви Bloomberg. Нейното благосъстояние се зарежда от нейните легиони от правилни почитатели, чиито разноски за всичко, обвързвано със Суифт, трансформират поп звездата в стопански мотор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР