Тейлър Фриц продължава да показва незадоволителната си форма през последните

...
Тейлър Фриц продължава да показва незадоволителната си форма през последните
Коментари Харесай

Нова сензация в Маями: Квалификант срази Мастърс шампион!

Тейлър Фриц продължава да демонстрира незадоволителната си форма през последните няколко месеца, като още във втория кръг американецът се сбогува с фантазията за купата. Световният номер 76, Тиаго Сейбот Вилд, още веднъж сподели за какво е същински призрачен сън за топ съперниците, надделяйки представителя на топ 15 с 6:3, 6:4, като това е трета победа за бразлица над тенисист с сходен сан. В идващия кръг той ще чака спечелилия сред Джак Дрейпър и Николас Джари.

Първите подавания бяха нервни и за двамата, като грешките доминираха през този миг. Въпреки това шансове за пробив липсваха, но тъкмо при осмия гейм бразилецът обърна играта в своя изгода и без да допусне неточности в деветия, поведе с 6:3.

Възходящата игра на младия южноамериканец продължи и при започване на втората половина на дуела, като още при първото подаване от началния удар на някогашния представител на топ 5, Сейбот Вилд осъществя пробив. Следваха няколко къси геймове, без особена конспирация, като чак при 4:3 пред Фриц се отвори първата опция за пробив в целия мач. Нервите на новобранеца обаче се оказаха по-здрави и удържа офанзивата на по-високо ранкирания си конкурент и със стабилен тенис през последните минути ознаменува своя успех над сегашния номер 13, печелейки и втория сет с 6:4.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР