Тестото е вълшебно, ама наистина! На първо място, приготвя се

...
Тестото е вълшебно, ама наистина! На първо място, приготвя се
Коментари Харесай

Моето вълшебно тесто за сладки! Става за 3 минути, бърка се с лъжица, може да се замразява, а бисквитите се топят в устата

Тестото е вълшебно, но в действителност! На първо място, подготвя се безусловно за 3 минути, трябват ви единствено купа и лъжица (тези, които ненавиждат да мият чинии, ще го оценят). Кухнята е чиста, ръцете – също. Прекрасно! И второ, не е безусловно да го печете незабавно. Можете да замразите тестото, а когато ви дотрябва, прото да го подържите в продължение на 5 минути на стайна температура, да разточите, изрежете бисквитките и да изпечете! Принципът е, че би трябвало да се смесят 1 част захар, 2 елементи лой, 3 елементи брашно и щипка сол. И каквото друго желаете да добавите (ядки, сушени плодове, ванилия, канела, какао, …). Оставете въображението си да се развихри!

Съставки:
100 гр. масло
50 гр.
захар 150 гр.
брашно
щипка сол
Приготвяне:
Размекнатото (не разтопено) масло разбийте със захарта и щипка сол до бяло. Добавете пресятото брашно и омесете тестото. Готовото тесто увийте във фолио и пъхнете на студено в продължение на 30 минути. Това е всичко! Изделията от това тесто се получават извънредно вкусни: разпадат се в устата от мекост, освен това без потреблението на бакпулвер. Много бързо и доста вкусно! Вашите другари ще желаят да знаят тайната на съвършените ви сладки, тъй че дайте им рецептата!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР