Тестът за оставката на Никола Минчев е тест - днес

...
Тестът за оставката на Никола Минчев е тест - днес
Коментари Харесай

Предатели, мафия и цветарки- основни думи в парламента

Тестът за оставката на Никола Минчев е тест - през днешния ден мафията си брои гласовете в залата. Това съобщи Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " при започване на дебатите по освобождението на Никола Минчев като ръководител на
Народно събрание.

" Мафията прави ход за дестабилизиране на страната.
Колкото и бутафорни външнополитически декори да се сложат, става дума за пари ", продължи той. " Македонският сюжет е подправен. Няма никакви секрети сделки, всичко е небивалица на Човека от диванчето, който искаше да продаде националния интерес против спогодба за отпадане на визите за българите за Съединени американски щати ", сподели Гюров от парламентарната естрада.

Гюров отбрани съпартиеца си, че въпреки да нямал предишен опит, бързо се трансформирал в един от най-успешните ръководители на Народното събрание.

По думите му задачата на офанзивата била заплашване. Мишената бе поставена върху Никола Минчев още преди съвещанието през вчерашния ден, съобщи той. И добави, че ръководителят единствено се е вслушал в това, което са дали своят вот депутатите. Ако не го бил направил, отново щели да му желаят оставката.

" Мафията си изиска страната. Мафията безогледно желае да удари върха на парламентарната ни република - Народното събрание ", съобщи Гюроов. По думите му виковете " Македония " целят да заглушат истината. Няма по какъв начин през главата на народните представители да се вдигне ветото, само че има заплаха задкулисието да влезе в нова коалиция, предизвести Гюров. И прикани депутатите да не предават хората, които преди година са си взели страната от задкулисието. Не бъдете безмълвни очевидци на това поръчково почистване на сметки, в случай че депутатите са упалешни, по какъв начин българите да бъдат смели, настоя той.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи насочи рецензия към председателстващия съвещанието Криситан Вигенин от Българска социалистическа партия.

И се възмути, че не е спрял обидите към депутатите. По думите му всички, подписали настояването за оставка са законно определени, а настояването е законно и с претекстове. " Не си представям да нарека, който и да е тази зала мафия, това значи да нарека всички, които са го избрали мафия ", ядоса се той.

Тошко Йорданов от Има Такъв Народ пък разгласи, че бил очевидец по какъв начин имало случай, в които Минчев не можел да вземе решение, тъй като не са му се обадили от Министерски съвет. Той би трябвало да стои над Министерски съвет, тъй като ние сме представители на националната воля, настоя депутатът. И добави, че Минчев бил готин като чоявек, само че в този момент ставало въпрос за професионалното му държание, което било меко казано тъпо в такива обстановки.

Николай Ангов от Политическа партия разгласи, че Слави Трифонов е подведел
целия народ, че ще се бори против модела ГЕРБ. " Някои хора му повярваха, някои депутати му повярваха, някои сценаристи, псевдосценаристи и псевдофинансисти повярваха, че ще получат едни постове. И оказват помощ на лицето Слави Трифонов да извърши най-голямото изменничество - да излъже храта, че ще се бори против ГЕРБ и след това да ги съобщи ", съобщи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР