Тест: Узнайте какво трябва да промените в живота си! Този

...
Тест: Узнайте какво трябва да промените в живота си! Този
Коментари Харесай

Тест: Узнайте какво трябва да промените в живота си!

Тест: Узнайте какво би трябвало да измененията в живота си!

Този тест ще ви разреши да разберете през какво преминавате сега и какво би трябвало да измененията, с цел да преминете този витален стадий.

Погледнете деликатно картинката, изберете картата, която ви хареса.

Нека разберем какво значи изборът ви:

Карта 1
Първата карта значи храброст. Винаги сте желали да достигнете до избрани висоти, да се развивате, само че по пътя ви постоянно срещате компликации и проблеми. Трябва да положите оптимални старания, с цел да постигнете задачите си.

За да намерите своето благополучие и да постигнете висоти, в този момент би трябвало да преосмислите целите в живота си. Оценете всичко, което ви пречи по пътя и с всички сили го отстранете. Не забравяйте, че доста гении, непримиримост и мощ „ живеят “ във вас и в случай че сте непрекъснати към задачата, ще съумеете.

Карта 2
Втората карта значи огромен потрес. Наскоро сте претърпели или преживявате огромен потрес. Тази обстановка ви „ изяжда ” от вътрешната страна: постоянно мислите за това, отдавате цялото си време и сила. Вие се пробвате да оцелеете на този стадий.

За да спечелите щастието си, би трябвало да се успокоите и да погледнете на тази обстановка в профил. Вижте какво се случва с „ други “ очи. Само със спокоен разум може да разберете за какво не се е получило по-рано.

Карта 3
Третата карта значи – излекуване. В момента изпитвате вътрешен дискомфорт. Искате да почувствате грижа и внимание от околните ви хора.

За да спечелите своето благополучие, би трябвало да спрете да се затваряте в себе си. Започнете да говорите и да се усмихвате още веднъж. Дайте на фамилията си любовта и грижата си и те ще ви отвърнат със същото. Самотата към момента не е направила никого благополучен.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР