Тест драйв на над 150 автомобила, множество атракции и игри с

...
Тест драйв на над 150 автомобила,
множество атракции и игри с
Коментари Харесай

Sofia Motor Show 2019 предлага за всекиго по нещо

Тест драйв на над 150 автомобила, множество атракции и игри с награди на Автосалон София 2019

Посещението на едно автомобилно изложение е прелестна страст за всеки, който се усеща най-малко малко запленен от магията на транспортните средства, чудесно изживяване за дребни и огромни. Софийският автосалон от дълго време надрасна ролята си на изложение с най-вече търговски характер и се трансформира в събитие от европейски и дори международен сан, на което човек се чувства като част от умалена версия на най-големите интернационалните конгреси от този тип. Затова и не е изненада, че Sofia Motor Show 2019 подсигурява голям брой приятни страсти за цялото семейство, които надалеч надхвърлят неизменното разглеждане на новите модели на голям брой разнообразни марки, някои от които са показани за първи път на салон у нас.

Многобройни атракции, занимания и награди за посетителите

В четири обособени зони ще бъдат паркирани над 150 автомобила за тест-драйв. Време ви е да изберете нов автомобил? Или просто ви се желае да седнете за малко зад кормилото на обичания си модел? Какъв по-добър миг за тест-драйв от Sofia Motor Show 2019, където ще откриете вкупом съвсем всички марки представени на българския пазар автомобили?
Феновете на Формула 1 пък ще могат да усетят част от атмосферата и адреналина, съпътстващи всяко същинско съревнование, управлявайки отдалечено задвижвани автомобили, основани на същински модели, по специфична спортна мини писта. За победителите ще има и специфична награда – безвъзмезден абонамент за платформата Play Diema Xtra.
Посетителите на щанда на Shell ще могат да проверят своите шофьорски умения и рефлекси чрез симулатор на пистата „ Фиорано “ в Маранело, Италия. Добър метод да доставите наслада на детето в себе си, не мислите ли?

Голяма премия с 12 автомобила за избор

Освен удоволствието да види, да тества и евентуално да закупи някой от последните модели коли, един от посетителите на ревюто ще има невероятния шанс да си тръгне с огромната премия на Sofia Motor Show – нов автомобил. Изборът е сред 12 автомобила с цена от 28 000 до 63 000 лв.. Конкретните модели, сред които участниците в обичайна игра могат да избират, са Citroën C3, Ford EcoSport, Haval H6, Honda Jazz, Kia Ceed, Mahindra KUV100, Peugeot 308, Skoda Scala, SsangYong Tivoli, Toyota Yaris, Volkswagen T-Cross и DR3. За присъединяване в играта е задоволително просто да попълните анкетна карта и да я пуснете на обособените за задачата места. Пожелаваме късмет на участниците – наградата определено си я бива!

Знаете ли по какъв начин работят камерите за скорост на „ Пътна полиция “?

Искате ли да разберете по какъв начин работи системата за надзор на скоростта и видеозаснемането на инспекциите на пътя? А по какъв начин се вършат отдалечено информации за контролните точки и електронните фишове или по какъв начин се мери за съществуване на алкохол и наркотични субстанции? Възможността да направите всичко това ще имате по време на ревюто. Оборудването и техническите средства, които „ Пътна полиция “ употребява при акции и регулярния контрол за сигурност на придвижването по пътищата, ще бъдат демонстрирани в рамките „ Автомобилен салон София “ 2019. В зоната „ Пътна полиция “ на салона служители на Главна дирекция „ Национална полиция “ и Столична дирекция на вътрешните работи ще задоволят любознанието на изкушените от техниката и технологиите за надзор. Е, при предпочитание от Ваша страна, може да Ви връчат и някой невръчен електронен фиш, но сигурно ще Ви кажат и какво да правите, в случай че сте платили санкцията, а тя стои като неплатена в системата на Министерство на вътрешните работи. Все отново смелостта би трябвало да се възнаграждава.

По традиция, непокътнато място на изложението имат освен автомобилните марки, а и редица други компании от браншове, свързани по един или различен начин с автомобилния бранш – производителите и търговците на гаражно съоръжение, резервни елементи, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователни компании и доста други. Предвидени са и още редица игри с награди на щандовете на отделните изложители.

*Източник: Автосалон София 2019
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР