Tesla възнамерява да ускори доставката на своите електромобили до купувачите.

...
Tesla възнамерява да ускори доставката на своите електромобили до купувачите.
Коментари Харесай

Tesla стартира безплатна услуга за доставяне на Model 3 до вратата на купувача

Tesla има намерение да форсира доставката на своите електрически автомобили до купувачите. За тази цел Илън Мъск започва услугата Tesla Direct , в границите на която се реализира безплатната доставка на Model 3 до купувачите.

Предложението е налично освен за купувачите, живеещи покрай завода във Вермонт. Жителите на Лос Анджелис също са получили в електронните си пощи известия, в които им се предлага доставката на електрическия автомобил до вратата на техния дом или офис. Очаква се сходни известия да бъдат изпратени и в други райони на Съединени американски щати. Доставката и услугата са безвъзмездни.

Причината Tesla да предложи тази услуга е, че компанията се сблъска с проблем, който Мъск назова „Логистичния ад„. Има редица случаи, когато електрическите автомобили са разтоварени в доковете, а хората не могат да си ги получат. Това пречи на работата на складовете и стартира да лимитира производството.

Засега Tesla афишира новата услуга Tesla Direct, като краткотрайна. Но има огромна възможност, че тя ще стане непрекъсната. Появи се информация, че през изтеклия уикенд в складовете са се натрупали огромен брой към този момент закупени, само че недоставени на купувачите електрически автомобили.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР