Tesla се стреми да произвежда 200 000 единици от своя

...
Tesla се стреми да произвежда 200 000 единици от своя
Коментари Харесай

Мъск: Tesla ще произвежда 200 000 киберкамиона годишно

Tesla се стреми да създава 200 000 единици от своя електрически пикап Cybertruck годишно, съобщи основният изпълнителен шеф Илон Мъск.


По-рано компанията беше декларирала, че Tesla разполага с потенциал за произвеждане на повече от 125 000 Cybertruck-а годишно, като Мъск добави, че има капацитет да го увеличи до 250 000 през 2025 година

Доставките на дълго чакания пикап ще стартират на 30 ноември, съвсем четири години откакто той беше показан от Мъск на събитие в Лос Анджелис, където неговият началник на дизайна счупи прозореца от " бронирано стъкло " на автомобила с железна топка, до момента в който демонстрираше серия от проби пред публиката.

В подкаста " Joe Rogan Experience ", пуснат във вторник, Мъск още веднъж акцентира какъв брой мъчно е било производството на кибермобила.

" Стремим се да вършим към 200 000 броя годишно в точката на произвеждане... може би малко повече, само че просто не мога да подчертая задоволително, че производството е доста, доста по-трудно от първичния дизайн ", сподели Мъск за футуристично изглеждащия Cybertruck.

" Сами си изкопахме гроба с Cybertruck ", сподели той по време на диалога за приходите по-рано този месец, като добави, че компанията може да се сблъска с " големи провокации " при увеличение на производството и реализиране на позитивен паричен поток./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР