Tesla се изправи пред по-нататъшни неуспехи в Швеция, след като

...
Tesla се изправи пред по-нататъшни неуспехи в Швеция, след като
Коментари Харесай

Шведските синдикати ще спрат да събират отпадъците на Tesla в още по-голяма неуспех на Илън Мъск

Tesla се изправи пред по-нататъшни неуспехи в Швеция, откакто синдикатите обявиха, че ще спрат да събират боклуци от центровете за ремонт на автомобилния производител в Съединени американски щати и компанията претърпя юридическо проваляне за събирането на регистрационните й номера.

Шведският профсъюз на транспортните служащи съобщи в сряда, че членовете му ще спрат да събират боклуци в сервизите на Tesla на 24 декември, в случай че пионерът на електрическите коли не подпише групов контракт в страната.

„ Този ​​вид състрадание е доста необикновен. Правим го в този момент, с цел да защитим целостта на шведските групови контракти и шведския модел на пазара на труда. Tesla не може да се опълчи на нормата на шведския пазар на труда “, сподели Томи Урит, началник на транспортния профсъюз.

Съюзите към този момент стопираха разтоварването на коли Tesla от кораби в Швеция и скоро ще създадат същото в Норвегия, Дания и Финландия. Те към този момент не доставят поща до Tesla в Швеция и профсъюзите стопираха да поч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР