Tesla не се отказва от надеждата да запази средногодишното производство

...
Tesla не се отказва от надеждата да запази средногодишното производство
Коментари Харесай

Tesla иска да увеличи производството на електромобили в Берлин до един милион годишно

Tesla не се отхвърля от вярата да резервира средногодишното произвеждане на електрически автомобили на равнище от 50% и да се стреми към годишно произвеждане от 20 млн. автомобила до 2030 година. В този смисъл решението за увеличение на потенциала на немския цех до 1 млн. електрическия автомобил годишно наподобява напълно разумно и Tesla в този момент работи по одобряването на проекта с немските управляващи.

Компанията стартира да създава електрически автомобили в покрайнините на Берлин в края на 2021 година и се надяваше до края на идната година да усили производството до 5000 електрическия автомобил седмично. Всъщност тя приключи предходната година със седмично произвеждане от 3000 автомобила, предишния месец го докара до 4000, а крайъгълният камък от 5000 електрическия автомобил ще бъде надминат в обозримо бъдеще. В момента производството в немския цех е публично утвърдено за до 500 000 електрическия автомобил годишно, само че Tesla към този момент гледа по-далеч, като стартира да договаря за нарастване до 1 милион автомобила годишно.
-->
Това оповестява немското издание RBB, като се базира на неотдавнашните документи за утвърждение, показани от компанията пред съответните немски организации. Уточнява се, че нарастването на продуктивността ще бъде реализирано, без да се усилва площта на завода. Възможно е неотдавнашното решение да не се сглобяват акумулатори, основани на кафези вид 4680, в Германия да разреши на компанията да пренасочи част от индустриалните си площи към електрическите автомобили. В заявката се показва, че Tesla също по този начин няма да се нуждае от спомагателна вода, с цел да удвои производството на електрически коли в Германия. Това би трябвало да успокои природозащитниците и да форсира процеса на утвърждение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР