Tesla и Apple - това безспорно са двете горещи имена

...
Tesla и Apple - това безспорно са двете горещи имена
Коментари Харесай

Apple Car - какво знаем за нея до момента

Tesla и Apple - това несъмнено са двете горещи имена в автомобилната промишленост. Първата компания е на пазара на електрически автомобили от години, а втората има упоритости да пусне собствен личен автомобил, което е и най-амбициозният ѝ план досега.

Общото сред двете компании е, че имат доста какво да учат за колите и това си проличава от сигналите за неприятно качество на направа, забавянето на плановете и десетките провокации, пред които те се изправят.

Колата на Apple е измежду топ целите на компанията от Купертино, само че планът продължава да е обгърнат в тайнственост и всяка информация към него се пуска в общественото пространство доста деликатно. За благополучие, това не значи, че няма приключване на информация, което е превъзходен късмет за нас да разберем нещо ново към дълго и нетърпеливо чаканият план.
 Снимка 600524

От новопоявилите се клюки излиза, че колата на Apple няма да има упоритостите да бъде съперник на Tesla, както чакахме всички, написа английското издание Autoevolution. Вместо това, автомобилът ще се състезава в своя лична лига и това се дължи на обстоятелството, че планът се е оказал по-предизвикателен, в сравнение с от компанията са очаквали.

КОНВЕНЦИОНАЛЕН ПОДХОД

От известно време знаем, че Apple желае техният автомобил да бъде революционен и да предлага самостоятелност от равнище 5, което значи, че колата ще може да се движи без никаква потребност от човешка интервенция. Вместо това обаче, последната информация сочи, че американците ще заложат на по-конвенционален метод.

Вътре ще има обичаен интериор с волан, педали и всичко останало, което сме привикнали да виждаме в естествените коли. С други думи, от Apple няма наложително да се целят в представянето на революционен автомобил, а по-скоро ще се опитат да изобретят колелото отначало и да предложат на клиентите изцяло самостоятелно шофиране, само че единствено на автомагистрала.
 Снимка 600523

МНОГО ПО-ДОСТЪПЕН

В даден миг, осведомени източници оповестиха, че колата на Apple ще коства сред 120 000 и 150 000 $, което не беше огромен потрес, имайки поради, че Apple постоянно нарежда своите артикули във високия ценови клас.

Въпреки това, последните неофициални данни сочат, че колата ще коства много по-малко - към 100 000 $, което ще я нарежда ценово до Tesla Model S.
 Снимка 600521

НОВО ОТЛАГАНЕ

Според предварителната информация към създаването на Apple Car се смяташе, че автомобилът ще дебютира най-рано през 2024 година Заради разнообразни компликации към плана, обаче, крайният период е отсрочен най-рано за 2026 година

Разбира се, Apple няма потребност да бързат, изключително имайки поради, че това е първият им автомобил и всичко към него би трябвало да бъде безоблачно. По-големият проблем се крие в това какво влияние ще има колата върху пазара и дали Apple ще успее да революционализира автомобилния бранш, каквито упоритости имат от компанията.
 Снимка 600522

С течение на времето и следващото отсрочване на плана, опцията за безпилотно шофиране звучи все по-малко атрактивна и не толкоз sci-fi, колкото на Apple може би им се желае. Това пък, от своя страна, значи, че задачата става все по-трудна, тъй като на американците ще им се наложи да измислят нови неща, с които да " шокират " пазара и да не позволен планът им да наподобява прибързано стар, когато най-сетне дебютира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР