Тервел Пулев се подготвя за своя втори мач през тази

...
Тервел Пулев се подготвя за своя втори мач през тази
Коментари Харесай

Тервел Пулев се подготвя за втория си мач през годината

Тервел Пулев се приготвя за своя втори мач през тази година. Интернационалният първенец на WBA в полутежка категория чака да се завърне на кръга през лятото, като най-вероятно дуелът му няма да бъде в България, само че надали ще се организира и в Африка, каквато информация имаше по-рано.

Както е известно, Тево нокаутира в 9-ия рунд Викапита Мероро (29-10) на галавечер в Танзания. Мачът се организира на 29 януари и провокира сериозен интерес у локалното население. Визитата на братя Пулеви пък стана нещо като инжекция за българския туризъм в страната и остров Занзибар.

“Тренирам, разположен съм в доста добра форма. Очаквам датата на идващия си мач. Скоро би трябвало да е, най-вероятно през лятото, само че към момента няма публично нищо. Едва ли ще е в България, поради обстановката тук, само че ще забележим. Все още не мога да кажа къде и по кое време, само че следва в най-скоро време”, разяснява обстановката бронзовият олимпийски медалист от Лондон 2012, представен от “Тема Спорт”.

Той се надява да организира най-малко още два мача до края на годината и при започване на идната да може да нападна международен пояс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР