Тервел Пулев продължава да е непобеден на професионалния ринг. Българският

...
Тервел Пулев продължава да е непобеден на професионалния ринг. Българският
Коментари Харесай

Тервел Пулев смаза пореден съперник

Тервел Пулев продължава да е непобеден на професионалния кръг. Българският боксьор реализира нов експресен триумф, този път против американеца Армандо Анкона. Двубоят в " Олстейт Арена " в Чикаго се оказа извънредно неравностоен и още в първия рунд Пулев нокаутира противника си.

Тервел засипа с удари Анкона още първоначално. Поредното ляво кроше на бронзовия медалист от Лондон 2012 смъкна американеца, който се изправи на крайници и направи опит да продължи багра след отброяването. Последва нова офанзива на Пулев и всичко завърши за 2:06 минути.

И през днешния ден по-малкият от братята Пулеви се радваше на солидна поддръжка от българската общественост в Чикаго. Той беше посрещнат с бурни аплодисменти и развяти родни трибагреници. През март Малката Кобра още веднъж се боксира в Чикаго и нокаутира Скот Фъртел за по-малко от три минути. Същото сполетя и Анкона.

Балансът на Пулев към този момент е 11 победи от 11 мача, като 10 от тях са с нокаут. За отбелязване е, че 4 от нокаутите на Тервел са още в първия рунд.

33-годишният Анкона остана с 8 победи и 8 загуби, а в последните си 6 мача непроменяемо позволява провали.

Следващият дуел на Тервел Пулев е плануван за 27 юли, когато в Ларедо, Тексас за първи път ще се боксира в 10 рунда. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР