Тервел Пулев е със счупено ребро след победата с срещу

...
Тервел Пулев е със счупено ребро след победата с срещу
Коментари Харесай

Тервел Пулев е със счупено ребро след победата в САЩ

Тервел Пулев е със счупено ребро след успеха с против Джоел Шоджгрийн в Коста Меса, Калифорния. Българинът е получил травмата след удар в тялото. Пулев имаше подозрения за контузия още след мача, а след това прегледът е посочил, че реброто му е счупено, заяви Би Ти Ви. Лекарите са му предложили по-голяма отмора.

" Поздравяваме се с триумфа, макар контузията в реброто, получена в самото начало на мача. След това се наложи да бъда доста внимателен за отбраната на тази зона. Прибрах лявата ръка компактно до тялото, което малко промени играта ми - " отсъстваше " предната ръка. Въпреки всичко, се пробвах да подкрепям ритъма на играта, а и съперникът ми да не усети, че изпитвам прорязваща болежка. Чувах инструкции да употребявам предностоящата ръка, само че не смеех да позволи още един удар на същото място. Минаха ми всевъзможни мисли по време на тези 3 рунда. Радвам се, че съумях да се събера, да прилепям американеца и да сграбчи успеха от една сложна обстановка. Но по този начин е и по-сладка успеха! ", написа боксьорът във " Facebook ".

Tой добави, че " с болкоуспокояващи се диша по-добре. "

Успехът бе 17-и за Пулев в професионалния бокс, като 14 са с нокаут. Той има едно проваляне - от Сергей Ковальов в предходния си мач през май 2022.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР